Logga in

Närområdet

Det finns en hel del att hitta på i närheten. T ex finns det badhus, tennisbanor, golfbanor, ridhus som håller nationella tävlingar, fiske eller sköna promenader i Skillingeskogen. Andra sevärdigheter som konstutställningar hos Pictors Galleri, keramiker, strutsfarm, vaxfabrik, klädbutik m.m. Villl du äta en bit mat så finns det ett Bistro eller 2 pizzerior runt hörnet. Kanske vill du till Ekebo Danspalats för en liten svängom där de stora dansbanden spelar. Ekebo har även andra evengemang och mässor. I Ängelholm finns ett större utbud av både mat och nöjen. Därutöver är det bara lite drygt 3 mil till Helsingborg. Här tar man även färjan över till Helsingör, Danmark.

Denna sida (och hela hemsidan) ska vi försöka hålla uppdaterad på nyheter som händer i närområdet, allt för att ge en så bra upplevelse som möjligt.

Här länkas ni till Ängelholms hemsida, dels till turistinformation, www.engelholm.se och sedan direkt till evengemangskalendern,  där ni finner alla evengemang, http://boka.engelholm.com/sv/evengemang 

Södra Järnvägsgatan 18, 266 32 Munka Ljungby
Copyright © 2014 Björnlokan Bed & Breakfast. Alla rättigheter reserverade.